Levering- en retourbeleid

Inhoud:

 1. Leveringsbeleid

 2. Retourbeleid

1. LEVERINGSBELEID

Verzendtijd

Verzendtijd bij Activeskin is tussen de 1 en de 2 werkdagen

Voor de zending gebruiken we de service van PostNL. Hierdoor heb je duidelijkheid over je zending en je zending is razendsnel in huis! Let wel dit is meestal alleen op werkdagen en op zaterdag. Bestellingen die naar België gaan hebben een iets langere levertijd. Deze bestellingen worden geleverd door DHL. Deze zendingen kunnen langer duren.

Bij ons kun je dit verwachten:

 • De beste skin care voor mannen
 • 7 dagen per week de beste service! 
 • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen


In enkele gevallen kan het helaas iets langer duren vanwege drukte bij ons of bij PostNL. Eén ding staan we voor. En dat is dat je altijd je bestelde product geleverd zult krijgen. Desnoods, rijden we zelf even langs. 
Heb je de bestelling na 3 werkdagen nog steeds niet ontvangen. Neem dan contact op met onze klantenservice
Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je een e-mail van ons. Daarin staat een trackingcode waarmee je de bestelling precies kunt volgen op PostNL.nl of DHL.nl . Heb je nog geen e-mail ontvangen? Geen stress, het duurt vaak 1 werkdag om de bestelling te verwerken. Heb je dan nog geen e-mail ontvangen, neem dan contact met ons op via support@Activeskin.nl

Levergebied
Activeskin.nl levert op dit moment uitsluitend in Nederland en België.

Verkeerd verzendadres ingevuld? 

Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar Support@activeskin.nl met daarin de adreswijziging. Activeskin is niet verantwoordelijk voor pakketten met onjuiste adresinvoer of verkeerde bestelde producten. Activeskin dekt geen kosten voor opnieuw bestellen of opnieuw verzenden voor onjuiste adresinvoer bij bestellingen of onjuiste gekochte producten.

Bestelling wijzigen of annuleren?
Omdat we een snel leveringsproces hebben kan het soms zijn dat de bestelling al verwerkt is door de verzender. We kunnen daarom niet garanderen dat je de bestelling nog kunt aanpassen. Wil je de bestelling aanpassen of annuleren stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar support@activeskin.nl. Activeskin is niet verantwoordelijk voor de extra kosten voor het wijzigen van een bestelling. 

Activeskin Challenge

De levering van de producten van de Activeskin challenge gaan volgens de normale manier van levering. 

2. RETOURNEREN

Bestelling retourneren

Je mag een product binnen 14 dagen, vanaf de dag na ontvangst product, naar ons terugsturen. Daarbij hoef je geen opgaaf van reden op te geven. Zorg er wel voor dat het product onbeschadigd en in originele staat is. De kosten van terugzending zijn voor jouw rekening. Onze producten zijn hygiene producten en kunnen na opening niet meer geretourneerd worden. Zodra wij het pakketje hebben ontvangen, zullen we het bedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen, terugstorten.

 1. Stap 1: Stuur een mail naar Retour@activeskin.nl
 2. Stap 2: Je kan in je mail laten weten waarom je je bestelling wil retouren. 
 3. Stap 3: Daarna zullen we je helpen met het pakket retouren (de retour kosten zijn voor jou rekening)
 4. Stap 4: Na ontvangst ontvang je je aankoopbedrag terug op je rekening.

 

60 dagen geld terug garantie

We staan bij Activeskin achter alle producten die we verkopen. Als je ontevreden bent over een product van Activeskin, kan je het BINNEN 60 DAGEN na aankoop aan ons retourneren. De kosten van terugzending zijn voor jouw rekening. Na ontvangst van je retourzending, betalen wij het aankoopbedrag terug.

Onze 60 dagen geld-terug-garantie doet op geen enkele wijze afbreuk aan het wettelijke herroepingsrecht.

Als je aanspraak wilt maken op de geld terug garantie moet je voldoen aan de garantie voorwaarde.

Volg de volgende stappen om een retour aan te maken:

 1. Stap 1: Stuur een mail naar Retour@activeskin.nl
 2. Stap 2: Laat in mail weten waarom je je bestelling wil retouren en stuur je bewijslast mee.
 3. Stap 3: Daarna zullen we je helpen met het pakket retouren (de retour kosten zijn voor jou).
 4. Stap 4: Na ontvangst ontvang je je aankoopbedrag terug op je rekening.

Wanneer bovenstaande stappen zijn volbracht, houd je e-mail goed in de gaten voor bevestiging van je retournering. Mocht je nog vragen hebben over jouw retour, mail deze dan naar Retour@Activeskin.nl

LET OP! Activeskin is niet verantwoordelijk voor de retournerings kosten. Retouren worden pas verwerkt op het moment dat ze aangekomen zijn bij Activeskin. Activeskin is niet verantwoordelijk voor het verzend proces van de retour. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk terugbetaald (binnen 30 dagen).

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Ruilen kan altijd mits het product ongeopend is. De verzendkosten en extra kosten zullen voor jou in rekening gebracht worden. Wil je je product ruilen? Mail dan naar Retour@activeskin.nl

Activeskin Challenge

Producten die toebehoren bij de Activeskin Challenge kunnen retour gestuurd worden volgens de bovenstaande methode. Meld je een retour aan voor de producten die toebehoren bij de challenge, dan wordt per direct je toegang tot de challenge ontnomen.