BLACK FRIDAY SALE: 1 + 1 Gratis

Wat is de beste whey protein - Activeskin

Wat is de beste whey protein

Er zijn een hele hoop verschillende whey’s te verkrijgen, maar wat is de beste whey protein? De verschillende soorten whey hebben vaak ook een verschillend doel. Elke soort past bij een bepaalt soort sporter. Ook zijn de prijzen van whey moeilijk te vergelijken. Er zijn echte budget whey’s en whey’s die bizar prijzig zijn. Ik heb voor jou in dit artikel de best 3 whey protein!

1. Perfect Whey Protein

XXL nutrition is een brand die bekent staat als een hoogwaardig supplementen merk. Het merk is voor de fanatieke fitness fanaat. Daarnaast worden de supplementen van XXL nutrition ook vaak gebruikt door professionele bodybuilders. De Perfect Whey Protein is een van de best verkochten eiwitshakes van XXL, dat is niet voor niks. XXl gebruikt geen goedkope opvul middelen, de whey bestaat uitsluitend uit zuivere ingrediënten. Daarnaast bevat Perfect Whey Protein een eiwitgehalte van 79,3%. Deze whey staat in perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Ben jij een fanatieke fitnisser en opzoek naar een whey zonder poespas, dan is de Perfect Whey Protein iets voor jou!

2. GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN

Ben jij toch meer op zoek naar de gold standaard van de whey’s en maakt het je niet zoveel uit hoeveel het mag kosten, zoek dan niet verder. De GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN is een van de best verkochten whey’s in de wereld. Deze whey heeft een hoge dosering aan eiwitten en blijft een lage calorie aantal houden. Hierdoor is deze shake dus perfect voor zowel de bulk als de cut. Echter komt al deze kwaliteit wel met een wat stevig prijskaartje. Een pot van 4540 gram kost maar liefst 104 euro. Kies jij voor kwaliteit en wil jij alleen maar het beste van het beste? Dan is de GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN iets voor jou!

3. VEGAN PERFECTION - SPECIAL SERIES

Steeds meer mensen stappen over naar een vegetarische lifestyle. Om met zon lifestyle toch je eiwitten binnen te krijgen is het verstandig om deze te supplementaire met een whey. De vegan perfection is naar mijn mening de lekkerste vegan whey met ook nog eens een goede hoeveelheid aan eiwitten. Elke scoop bevat 22 gram aan eiwit en is 120 calorieën. De samen zijn beperkt maar ze zijn wel lekker. Vegan whey is ook een goede vervanger op het moment dat je last hebt van eiwit puistjes! Ben jij op zoek naar de beste vegan whey? Probeer dan de VEGAN PERFECTION - SPECIAL SERIES.

Meer lezen over hoe spelelementen puistjes kunnen veroorzaken? Lees dan verder!

4. INFORMED MASS GAINER

De mass gainer van bulk is een echte winnaar. Zoek jij nog een mass gainer die je echt helpt met massa aanmaken, dan is deze voor jou. Door deze premium mass gainer kom jij gemakkelijk kilotjes aan. Met een portie krijg je 45 gram eiwit binnen en 566 calorieën. Deze mass gainer is zo bijzonder omdat er geen suikers zijn toegevoegd en de mass gainer zit vol vezels. Hierdoor krijg je een vullend gevoel en voorkom je een dip na de shake. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede mass gainer? INFORMED MASS GAINER van Bulk is dan iets voor jou!

5. Impact Whey Protein

De Impact whey Protein van myprotein is een echte allrounder. Het product bevat een ruime hoeveelheid aan eiwitten en is de meest betaalbare van de vijf. Er zijn ook super veel samen waar je uit kan kiezen voor deze whey. Kortom, deze whey is een allemans vriend voor een zacht prijsje. Bestel de Impact Whey Protein hier!

Wat is dus de beste whey protein?

Je kan niet een van de bovenstaande producten als beste beschrijven. Alle producten dienen een bepaalden doelgroep binnen de fitness wereld en alle zijn het beste voor die doelgroep. Persoonlijk vind ik de Perfect Whey Protein van XXL het best. Dit komt doordat dit product een scherpe prijs- kwantiteitsverhouding heeft. Daarnaast zijn er veel lekkere smaken waar uit gekozen kan worden.

Terug naar blog

Last van je huid?

Tijd voor actie!

Heb je last van puistjes, acne of onzuiverheden? De producten van Activeskin zijn speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen te voorkomen. Check onze effectieve producten hieronder en ervaar in 4 weken al verschil!