BLACK FRIDAY SALE: 1 + 1 Gratis

Hoe wordt je een aantrekkelijke man voor vrouwen? - Activeskin

Hoe wordt je een aantrekkelijke man voor vrouwen?

Veel mannen stellen zichzelf de vraag, hoe wordt je een aantrekkelijke man? Mannen kunnen nogal onzeker zijn na een aantal keren afgewezen te zijn door vrouwen. Op dat moment besef je je dat je toch niet zo stoer was als je dacht.

Lang niet iedere man is aantrekkelijk. De meest aantrekkelijke mannen zijn alfa mannen. Alfa’s zijn personen die veel autoriteit uitstralen en daardoor gerespecteerd wordt door anderen. In de ogen van anderen is hij een echte man. Daarom hebben alfamannen meer kans om bijvoorbeeld in werksituaties leiders te worden. Een alpha-man is meestal erg populair bij vrouwen en veel vrouwen verlangen ook naar dit soort mannen.

Ik hoor je nu denken, hoe wordt ik dan een echte alfa? Simple, er zijn eigenlijk 3 basis dingen die alfa mannen doen. Als je al deze basis principes doorvoert wordt je een aantrekkelijke man!

Hoe wordt je een aantrekkelijke man? Heb vertrouwen

Om een meer aantrekkelijke man te worden moet je vertrouwen hebben in jezelf en in anderen. Als je meer vertrouwen hebt dan straal je dat ook uit. Als je vertrouwen uitstraalt kom je altijd rustiger over. Deze rust geeft andere weer vertrouwen in jou!

Vertrouwen in jezelf is het meest belangrijke wat er is. Als je beschikt over voldoende zelfvertrouwen dan straal je ook vertrouwen uit naar anderen. Daarnaast zijn vrouwen gek op een stabiele man. Een man die weet wat hij wilt en niet twijfelt.

Als je als man beschikt over zelfvertrouwen dan heb je ook meer trots. Trots is van oudsher al een belangrijke eigenschap voor de alfa man. Hoe trotser een man is, hoe zelfverzekerd hij oogt voor anderen. Vrouwen vinden een zelfverzekerde man aantrekkelijk.

Aantrekkelijke mannen zijn verzorgt

Persoonlijke verzorging is misschien wel een van de belangrijkste dingen voor een aantrekkelijke man. Ruim 70% van de vrouwen vallen eerder op een man als hij zichzelf goed verzorgt. Huidverzorging is daarbij een onmisbaar element.

Naast dat je ervoor zorgt dat je niet stinkt is je huidverzorging ook belangrijk voor je aantrekkingskracht. Huidverzorging gaat verder dan een keer in de 3 weken je ongeschoren baartje eraf te halen.

Aantrekkelijke mannen hebben vaak een goede huidverzorgingsroutine met minimaal 3 producten. Hierdoor stralen ze zelfvertrouwen uit en ze laten zien dat ze om zichzelf geven. Maak je huidverzorging routine ook weer niet te complex, dit kan weer vrouwelijk overkomen. Check hier hoe de beste huidverzorgingsroutine eruit ziet voor de aantrekkelijke man!

Aantrekkelijke mannen hebben een positieve uitstraling

Als het om versieren gaat is je uitstraling is meer dan het halve werk. Een aantrekkelijke man heeft daarom ook altijd een positieve uitstraling. Lichaamstaal en kleding zijn daarbij essentieel.

Het is redelijk logisch dat een aantrekkelijke man ook aantrekkelijke kleding heeft. Deze kleding sluit mooi aan op het lichaam van de man. Daarnaast is de stijl voor vrouwen ook heel belangrijk. Zomaar iets uit de kast trekken en dat aan doen zit er dus niet in voor de aantrekkelijke man. Wat is jouw stijl? Check het hier!

Naast kleding is lichaamstaal nog belangrijker. Lichaamstaal zegt daadwerkelijk iets over de man. Het meest belangrijke is dat je als aantrekkelijke man een zelfverzekerde lichaamstaal hebt. Je twijfelt niet en je gaat recht op je doel af!

Conclusie, hoe wordt je een aantrekkelijke man?

Het is dus niet zo heel lastig om een aantrekkelijke man te worden. Het meest belangrijke is dat je lekker in je vel zit. Dit straal je ook daadwerkelijk uit. Sta zelfverzekerd in je schoenen en durf fouten te maken. Uiteindelijk zijn fouten niet erg, vrouwen vinden zelfverzekerde mannen gewoon aantrekkelijker!

Terug naar blog

Last van je huid?

Tijd voor actie!

Heb je last van puistjes, acne of onzuiverheden? De producten van Activeskin zijn speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen te voorkomen. Check onze effectieve producten hieronder en ervaar in 4 weken al verschil!