BLACK FRIDAY SALE: 1 + 1 Gratis

Face wash voor mannen, welke is de beste? - Activeskin

Face wash voor mannen, welke is de beste?

Mannen, we ontkomen er niet meer aan. Elke man moet er uiteindelijk aan geloven, huidverzorging is essentieel. Huidverzorging is niet alleen belangrijk als je last hebt van puistjes of pukkels. Huidverzorging is juist gemaakt om puistjes en pukkels te voorkomen, niet om te genezen. Een face wash is stap 1 naar een betere huid. Waarschijnlijk heb jij nog geen face wash, anders was je niet op deze pagina te vinden. Ik hoor je dus denken, wat is de beste face wash voor mannen? Gelukkig heb ik het hele internet al voor je afgestruind op zoek naar de beste face wash voor mannen!

Face wash, wat heb je eraan?

Een face wash is eigenlijk letterlijk wat de naam zegt. Het is een soort van zeep om je gezicht schoon te maken. Echter verschilt een face wash wel degelijk van de normale zeep. Dit verschil zit hem voornamelijk in de ingrediënten. Ingrediënten in een face was zijn veel milder en beter geschikt voor de gevoelige huid dan die van normale zeep. Dit is dan ook de reden dat je nooit normale zeep moet gebruiken als face wash.

Leuk en aardig met die ingrediënten, maar waarom moet je eigenlijk een face wash gebruiken? Simple, je gebruikt een face wash om dezelfde reden waarom je je haar wast. Je gezicht wordt van het dagelijks leven vet en dat vet dat kan op langere termijn puistjes veroorzaken. Daarnaast geeft dat vet ook een onverzorgde look. Gebruik daarom altijd een face wash die geschikt is voor het mannelijke gezicht!

Wat is dan de beste face wash voor mannen?

Als je gaat google naar een face wash voor mannen kan je door de bomen het bos niet meer zien, er is gewoon te veel keus. Gelukkig is daar Activeskin, het bedrijf dat aan de moderne man denkt, de man die sport, de man die leeft en de man die niet uren voor de spiegel wilt staan. Me time is hartstikke leuk maar eerlijk is eerlijk, me time voor mannen is vaak, telefoon in de ene hand en in de andere hand….. Wij mannen hebben helemaal geen zin om allerlei verschillende productjes te hebben die we omstebeurt op het gezicht kwaken. Wij zoek naar een product die alles doet, simpel, snel maar toch effectief.

Activeskin heeft een face wash ontwikkeld die speciaal geschikt is voor de huid van de moderne man. Onze face wash verwijdert de overtollige olie van de huid en laat de huid fries achter. Daarnaast beschikt de face wash over een milde exfoliërende werking. Hierdoor verkleinen je poriën en heb je minder last van een vette huid!

Wauw, heel veel informatie over misschien wel de beste face wash voor mannen van Nederland! Enthousiast? Check hem hier dan meteen!

Kan ik niet gewoon die van mijn vriendin gebruiken?

In principe zou dat prima kunnen, maar in principe kan je ook de make-up van je vriendin dragen. Of je kan ook, in principe de hakken van je vriendin dragen. Doe je dat? Nee natuurlijk niet! Vrouwen huidverzorging is bestemd voor vrouwen, mannen huidverzorging is bestemd voor mannen, simple as that. Dit komt doordat de mannen huid wel degelijk anders is dan die van vrouwen. Een face wash die gemaakt is voor vrouwen is vaak veel minder effectief op de mannen huid dan een mannen face wash. Laat je daarom niet gek maken en koop een face wash die geschikt is voor de mannen huid. Als je dan toch een face wash koopt voor de mannen huid, scoor dan je Activeskin face wash hier!

Meer lezen over het schilt tussen de mannen en vrouwen huid? Lees hier verder!

Terug naar blog

Last van je huid?

Tijd voor actie!

Heb je last van puistjes, acne of onzuiverheden? De producten van Activeskin zijn speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen te voorkomen. Check onze effectieve producten hieronder en ervaar in 4 weken al verschil!