BLACK FRIDAY SALE: 1 + 1 Gratis

Beste trainingsschema voor thuis - Activeskin

Beste trainingsschema voor thuis

Door het sluiten van de sportscholen is er bij een hoop mensen paniek, waar kan jij nu trainen? Gelukkig kan jij ook thuis gemakkelijk fit blijven. Activeskin heeft voor jou het beste trainingsschema voor thuis. Doordat we graag wat terug willen doen voor onze klanten geven we nu GRATIS ons body weight trainingsschema weg. Dit schema staat bomvol waardevolle trainingen waardoor jij fit kan blijven in deze gym lozen tijd!

Wil jij dit tijdelijke aanbod niet missen? Klik dan hier en scoor jouw gratis exemplaar!

Thuis je spieren behouden

Ik krijg vaak de vraag of je wel je spieren kan behouden met alleen body weight oefeningen. Voor optimale groei van je spieren moet je zorgen dat je je spier blijft belasten. Dit kan je goed doen door progressive overload. Bij progressive overload gaat het erom dat je elke training net iets meer gewicht drukt dan de training ervoor. Hierdoor blijven je spieren zich aanpassen op het nieuwe gewicht en blijven je spieren groeien. Het is moeilijk om met alleen je lichaamsgewicht progressive overload te behalen. Toch kan je thuis wel “zwaar” blijven trainen. Dit doe je door de verschillende oefeningen die je thuis doet met je lichaamsgewicht te verzwaren door een gewicht of een anderen hoek voor de beweging. De verschillende oefeningen zijn te vinden in het body weight trainingsschema. Door het verzwaren van je training behaal je geen optimale spiergroei, je behoud wel je spiermassa die je al hebt tijdens de lockdown.

Voeding tijdens het trainingsschema voor thuis

Om je spieren te behouden en maximaal te profiteren van het body weight trainingsschema is het belangrijk dat je extra goed op je voeding gaat letten. Doordat je trainingen minder zwaar zijn is het juist nu van belang om extra te gaan letten op je voeding. Als je voeding optimaal is dan is de kans ook kleiner dat je spiermassa gaat verliezen. Het is belangrijk dat je dus in een calorie overschot blijft als je minder zwaar kan trainen, hierdoor komen je spier niets te kort. In deze gym lozen tijd is het voornamelijk belangrijk dat je voldoende eiwitten en koolhydraten binnenkrijgt. Deze twee bouwstenen zorgen ervoor dat je spieren zich kunnen blijven ontwikkelen. Neem dus gerust een extra shake om je eiwitten op te krikken.

Het beste trainingsschema voor thuis is hier te vinden!

Terug naar blog

Last van je huid?

Tijd voor actie!

Heb je last van puistjes, acne of onzuiverheden? De producten van Activeskin zijn speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen te voorkomen. Check onze effectieve producten hieronder en ervaar in 4 weken al verschil!